torsdag 9 juni 2011

ALLRA SISTA DAGEN I DENNA SKOLA!

Dagen idag har kännts som en vanlig dag, eller kanske inte. Men det känndes inte som den sista skoldagen innan Skolavslutningen. Men iallafall, i skolan idag har vi hela klassen fått se en film som hette "Freedom writers". Och filmen var riktigt bra och baserade på en sanningberättelse. En liten recension jag hittade på google:

Erin, en ung idealist till lärare kommer till en nyligen integrerad skola i Long Beach. Hennes elevers vardag är fylld av våld, skräck och rasism och skolgården är strikt uppdelad i olika territorier mellan eleverna. Personalen på skolan har gett upp för länge sedan och tror inte att det går att lära eleverna någonting. Kan Erin engagera eleverna, få dem att vilja lära sig och framför allt kunna trivas med varandra?


Men som sagt väldigt bra och sorlig. ;)

Sen efter skolan cycklade/gick jag, Amanda, Rasmus och Jocke ner till stranden. Alla badade utom Amanda. Sen 10 minuter senare kom Lovisa, Julia och Ella ner och så badade vi en stund med dem också. Och Adrian kom också. Ännu en halvtimme senare kom Emil E, Simon F, Oskar, Andreas och kanske någon mer. Så vi badade och bara hängde på stranden. En väldigt bra dag! :D

Och så är det skolavslutning i morgon, och efter det har vi SOMMARLOV! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar